Orango Run

Het nagenieten is begonnen…

Respect voor alle deelnemers! Petje af.

Op de plaats rust...en nagenieten.

 

Er stroomt nog steeds geld binnen voor KiKa. En we weten dat er nog een paar mooie klappers aan zitten te komen...


Het klassement

Met verbazing hebben wij de prestaties van de deelnemers gevolgd. Een diepe buiging voor alle deelnemers. Bekijk het klassement hier:

Klassement Last Men Standing Orango Run

Gelukkig hebben we de foto's nog...

Er zijn heel veel foto's geüpload gisteren. Tafels met eten, enthousiaste gezichten, mooie landschappen, heel veel horloges en vermoeide benen. Uit alle foto's hebben we een selectie gemaakt die je hier kan bekijken:

Foto's Last Men Standing Orango Run

27 maart organiseren we een corona proof hardloopevent. De LAST MEN STANDING ORANGO RUN. Geen vast parcours, maar je zet vanuit je eigen huis zelf een rondje uit van 6,7 km (lees hier waarom 6,7 km). Elk uur, op het hele uur, start je met je ronde. Wie wordt/worden de LAST MEN STANDING?

 

VOOR WIE? Ongeacht je leeftijd, geslacht, conditie, doelstelling of ervaring, ben je van harte welkom om deel te nemen! Je kan natuurlijk ook afspreken om één of twee rondjes met iemand mee te lopen!

WANNEER? Zaterdag 27 maart 2021, start om 05:00 uur.

HOE? Er zijn geen kosten, lees hieronder snel verder, ga de uitdaging aan en schrijf je in!

 

Hoe werkt de Orango Run LAST MEN STANDING?

De Orango Run LAST MEN STANDING is een virtuele afvalrace. Je zet een route uit rond je huis van precies 6,7 km. We starten om 05.00 uur in de morgen en klokslag elk uur start je een nieuwe ronde ... tot je niet meer kan. 

 

De snelheid maakt dus niet uit en ook het aantal rondes dat je loopt bepaal jij zelf. Dit is dus een RUN die geschikt is voor iedereen, zolang je maar 6,7 km loopt in een uur. Vanzelfsprekend kan je stellen, dat hoe sneller je loopt, hoe meer rust je hebt. Het is leuk om vrienden of familie te vragen om een rondje mee te lopen of te fietsen als support. Zo komen we allemaal in beweging!

 

Zaterdag 27 maart 2021, starten we dus om 5.00 's ochtends het eerste rondje. Klokslag op het uur mag je aan je volgende ronde starten (niet vroeger/niet later). Na elk rondje geef je online je tijd door en mag je een foto uploaden (foto is niet verplicht, wel leuk en misschien een bewijs van je tijd). Kan/wil je niet meer starten aan je volgende ronde, dan is de LAST MEN STANDING voor jou ten einde. De laatste ronde start in Nederland om 20.00 uur en in Vlaanderen om 23.00 uur (27 maart) ivm de avondklok. In Nederland kunnen dus 16 rondes, 107,2 km gelopen worden, in Vlaanderen kunnen maximaal 19 rondes, dus 127,3 km gelopen worden! Zal iemand dit halen?

 

Dit event is door vrijwilligers opgezet. Deelname is dan ook gratis. Mocht je iets terug willen geven, geef het dan niet aan ons, maar doe een donatie aan KiKa op onze pagina: https://www.runforkikamarathon.nl/johan-rene-chicago 

Je mag je eigen rondje maken rond je huis, houd je aan de corona maatregelen. Verschillende rondes zijn toegestaan, zolang het maar exact 6,7 km is.
Zorg voor een plek waar je wat kan eten/drinken en een computer/telefoon/tablet om elk uur je rondetijd in te geven.

 

Alvast veel plezier gewenst! Schrijf je hieronder in, we houden je dan per e-mail op de hoogte over dit event.