Orango Run 2023

Last Men Standing Orango Run

Na het ongekende succes van 2021 en 2022, komt er ook in 2023 weer een LAST MEN STANDING ORANGO RUN. Bijna geheel in dezelfde opzet, dus lekker vanuit huis, geen inschrijfgeld en een gigantische uitdaging voor iedereen! Datum? 11 maart 2023, schrijf je hier in:

 

 

 

Bekijk hier de editie van 2021
Bekijk hier de editie van 2022

De Last Men Standing is een uitdagende afvalrace bestaande uit rondjes van 6,7 km (lees hier waarom 6,7 km). Klokslag elk uur start je een nieuwe ronde. Wie lopen de meeste rondes en houden het het langste vol? Wie worden de 'Last Men Standing'?

VOOR WIE? Ongeacht je leeftijd, geslacht, conditie, doelstelling of ervaring, ben je van harte welkom om deel te nemen! Je kan natuurlijk ook afspreken om één of twee rondjes met iemand mee te lopen!

WANNEER? Zaterdag 11 maart 2023, start om 05:00 uur.

HOE? Er zijn geen kosten, lees hieronder snel verder, ga de uitdaging aan en schrijf je in!

Hoe werkt de Orango Run LAST MEN STANDING?

De Orango Run Last Men Standing is een virtuele afvalrace. Je zet een route uit rond je huis van precies 6,7 km. We starten om 05.00 uur in de morgen en klokslag elk uur start je een nieuwe ronde ... tot je niet meer kan. 

De snelheid maakt dus niet uit en ook het aantal rondes dat je loopt bepaal jij zelf. Dit is dus een run die geschikt is voor iedereen, zolang je maar 6,7 km loopt in een uur. Vanzelfsprekend kan je stellen, dat hoe sneller je loopt, hoe meer rust je hebt. Het is leuk om vrienden of familie te vragen om een rondje mee te lopen of te fietsen als support. Zo komen we allemaal in beweging!

Je kunt kiezen voor een rondje, heen en terug, binnen of buiten, of zelfs een loopband. Je bent hier vrij in, zolang je maar elk uur 6,7 km hardlopend aflegt. Het is natuurlijk ook leuk om met meerdere lopers te starten vanaf een vast punt en vanuit daar een vaste route uit te zetten.

Zaterdag 11 maart 2023, starten we dus om 5.00 's ochtends het eerste rondje. Klokslag op het uur mag je aan je volgende ronde starten (niet vroeger/niet later). Na elk rondje zorg je ervoor dat je rondje naar Strava wordt geüpload. Er wordt een MS Teams sessie opgezet, zodat de deelnemers elkaar kunnen motiveren. En er wordt een livestream gedaan, zodat de deelnemers gevolgd kunnen worden. Kan je niet meer starten aan je volgende ronde, dan is de Last Men Standing voor jou ten einde. De Last Men Standing eindigt als de laatste loper stopt.

KiKa volgt de richtlijnen | KiKa

Dit event is door vrijwilligers opgezet. Deelname is dan ook gratis. Mocht je iets terug willen geven, geef het dan niet aan ons, maar doe een donatie aan KiKa op onze pagina: https://www.runforkikamarathon.nl/johan-rene-3

Meer weten over de regels en andere details? Klik hier.

Alvast veel plezier gewenst!

Twijfel je nog? Bekijk hier dan onze LMS portretten en laat je inspireren!

Doe je mee en wil je een mooi aandenken?

Ontvang een unieke herinnering aan de Last Men Standing Orango Run 2023. Dit shirt wordt namelijk bedrukt met jouw persoonlijk resultaat! Het aantal loops/rondes en totaal aantal km's drukken wij op het shirt. Dit jaar is het een unisex shirt in het grijs met reflecterende bedrukking. Voor elk shirt dat we verkopen storten wij € 6,70 aan KiKa. Klik hier onder op de afbeelding: