Orango Run 2024

Last Men Standing Orango Run

Ook in 2024 komt er weer een Last Men Standing! De inschrijving zal in januari van 2024 openen, maar je kan het nu vast in je agenda zetten. Begin alvast met trainen zodat je op 2 maart 2024 helemaal klaar bent om jouw grens te verleggen.

 

 

Bekijk hier de editie van 2023

Bekijk hier de editie van 2022 

Bekijk hier de editie van 2021

 

De Last Men Standing is een uitdagende afvalrace bestaande uit rondjes van 6,7 km (lees hier waarom 6,7 km). Klokslag elk uur start je een nieuwe ronde. Wie lopen de meeste rondes en houden het het langste vol? Wie worden de 'Last Men Standing'?

VOOR WIE? Ongeacht je leeftijd, geslacht, conditie, doelstelling of ervaring, ben je van harte welkom om deel te nemen! Je kan natuurlijk ook afspreken om één of twee rondjes met iemand mee te lopen!

WANNEER? Zaterdag 2 maart 2024, start om 05:00 uur.

HOE? Er zijn geen kosten, lees hieronder snel verder, ga de uitdaging aan en schrijf je in! (inschrijving is nog niet geopend)

 

Hoe werkt de Orango Run LAST MEN STANDING?

De Orango Run Last Men Standing is een virtuele afvalrace. Je zet een route uit rond je huis van precies 6,7 km. We starten om 05.00 uur in de morgen en klokslag elk uur start je een nieuwe ronde ... tot je niet meer kan. 

De snelheid maakt dus niet uit en ook het aantal rondes dat je loopt bepaal jij zelf. Dit is dus een run die geschikt is voor iedereen, zolang je maar 6,7 km loopt in een uur. Vanzelfsprekend kan je stellen, dat hoe sneller je loopt, hoe meer rust je hebt. Het is leuk om vrienden of familie te vragen om een rondje mee te lopen of te fietsen als support. Zo komen we allemaal in beweging!

Je kunt kiezen voor een rondje, heen en terug, binnen of buiten, of zelfs een loopband. Je bent hier vrij in, zolang je maar elk uur 6,7 km hardlopend aflegt. Het is natuurlijk ook leuk om met meerdere lopers te starten vanaf een vast punt en vanuit daar een vaste route uit te zetten.

Zaterdag 2 maart 2024, starten we dus om 5.00 's ochtends het eerste rondje. Klokslag op het uur mag je aan je volgende ronde starten (niet vroeger/niet later). Na elk rondje zorg je ervoor dat je rondje naar Strava wordt geüpload. Er wordt een MS Teams sessie opgezet, zodat de deelnemers elkaar kunnen motiveren. En er wordt een livestream gedaan, zodat de deelnemers gevolgd kunnen worden. Kan je niet meer starten aan je volgende ronde, dan is de Last Men Standing voor jou ten einde. De Last Men Standing eindigt als de laatste loper stopt.

Dit event is door vrijwilligers opgezet. Deelname is dan ook gratis. Mocht je iets terug willen geven, geef het dan niet aan ons, maar doe een donatie. We zullen bij de inschrijving van het event een pagina maken waarop een donatie gedaan kan worden. Samen hebben we zo een fantastisch event en dragen we bij aan een goed doel. (In totaal hebben we al meer € 60.000,- opgehaald met de laatste 3 edities voor KiKa en Giro 555)

Meer weten over de regels en andere details? Klik hier.

Alvast veel plezier gewenst!

Twijfel je nog? Bekijk hier dan onze LMS portretten en laat je inspireren!