Orango Run 2022

Schrijf je in voor de LAST MEN STANDING ORANGO RUN

Na het ongekende succes van vorig jaar (bekijk hier de 2021 editie) organiseren we zaterdag 5 maart weer de LAST MEN STANDING ORANGO RUN. Bijna geheel in dezelfde opzet, dus een volledig corona proof hardloopevent, dat 100% zeker door zal gaan!

De Last Men Standing is een uitdagende afvalrace bestaande uit rondjes van 6,7 km (lees hier waarom 6,7 km). Klokslag elk uur start je een nieuwe ronde. Wie lopen de meeste rondes en houden het het langste vol? Wie worden de 'Last Men Standing'?

VOOR WIE? Ongeacht je leeftijd, geslacht, conditie, doelstelling of ervaring, ben je van harte welkom om deel te nemen! Je kan natuurlijk ook afspreken om één of twee rondjes met iemand mee te lopen!

WANNEER? Zaterdag 5 maart 2022, start om 05:00 uur.

HOE? Er zijn geen kosten, lees hieronder snel verder, ga de uitdaging aan en schrijf je in!

 

Hoe werkt de Orango Run LAST MEN STANDING?

De Orango Run Last Men Standing is een virtuele afvalrace. Je zet een route uit rond je huis van precies 6,7 km. We starten om 05.00 uur in de morgen en klokslag elk uur start je een nieuwe ronde ... tot je niet meer kan. 

De snelheid maakt dus niet uit en ook het aantal rondes dat je loopt bepaal jij zelf. Dit is dus een run die geschikt is voor iedereen, zolang je maar 6,7 km loopt in een uur. Vanzelfsprekend kan je stellen, dat hoe sneller je loopt, hoe meer rust je hebt. Het is leuk om vrienden of familie te vragen om een rondje mee te lopen of te fietsen als support. Zo komen we allemaal in beweging!

Je kunt kiezen voor een rondje, heen en terug, binnen of buiten, of zelfs een loopband. Je bent hier vrij in, zolang je maar elk uur 6,7 km hardlopend aflegt. Mochten de corona maatregelen het toestaan dan is het natuurlijk ook leuk om met meerdere lopers te starten vanaf een vast punt en vanuit daar een vaste route uit te zetten.

Zaterdag 5 maart 2022, starten we dus om 5.00 's ochtends het eerste rondje. Klokslag op het uur mag je aan je volgende ronde starten (niet vroeger/niet later). Na elk rondje zorg je ervoor dat je rondje naar Strava wordt geüpload. Er wordt een Zoom sessie opgezet, zodat de deelnemers elkaar kunnen motiveren. En er wordt een livestream gedaan, zodat de deelnemers gevolgd kunnen worden. Kan je niet meer starten aan je volgende ronde, dan is de Last Men Standing voor jou ten einde. De Last Men Standing eindigt als de laatste loper stopt.

Dit event is door vrijwilligers opgezet. Deelname is dan ook gratis. Mocht je iets terug willen geven, geef het dan niet aan ons, maar doe een donatie aan KiKa op onze pagina: Inzamelingsactie KiKa - Last Men Standing

Meer weten over de regels en andere details? Klik hier.

 

Alvast veel plezier gewenst! Schrijf je hieronder in, we houden je dan per e-mail op de hoogte over dit event.

{formbuilder:NjgwNDI=}

 

Een uniek aandenken

Voor de LAST MEN STANDING (LMS) ORANGO RUN is een speciaal eventshirt ontworpen. De herenshirts zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XXL en de damesshirts in de maten XS t/m XL.

De shirts kosten € 34,98. Voor elk shirt dat we verkopen storten wij € 6,70 aan KiKa.

Klik hier om het LMS Heren Event Shirt te bestellen.

 

Klik hier om het LMS Dames Event Shirt te bestellen.