Orango Run 2021

Last Men Standing Orango Run 2021

Hoe het begon: "René, ik heb een ideetje. We hebben weer een doel nodig om naar toe te trainen. Laten we een loop organiseren voor onze loopmaatjes volgens het Last Men Standing concept". "Ja, geinig. Maar wie doet er mee aan zoiets krankzinnigs?"

Nou, dat hebben we gezien! In januari 2021 hadden we totaal geen idee wat de LMS Orango Run teweeg zou gaan brengen. Even wat cijfers:

  • 8 verschillende landen
  • 580 inschrijvingen
  • 11.000 website hits op één dag
  • 3.521 rondes totaal
  • 23.509,7 KM in totaal
  • 2.403 uur, 5 minuten en 21 seconden gelopen in totaal

Wij wilden wat beweging creëren. Missie geslaagd!

Het klassement

Met verbazing hebben wij de prestaties van de deelnemers gevolgd. Een diepe buiging voor alle deelnemers. Bekijk het klassement hier:

Gelukkig hebben we de foto's nog...

Er zijn heel veel foto's geüpload tijdens de editie van 2021. Tafels met eten, enthousiaste gezichten, mooie landschappen, heel veel horloges en vermoeide benen. Uit alle foto's hebben we een selectie gemaakt:

KiKa

We willen ten eerste iedereen namens KiKa bedanken voor alle donaties. We zijn oprecht overweldigd door de mooie bedragen die zijn opgehaald. In deze tijd toch bijzonder. BEDANKT.

Wij hebben van iedereen genoten. De velen leuke reacties, het begrip voor het vastlopen van de site (dat was even flink zweten), de foto's, de mooie berichten op Strava, de vragen om een 2e editie en alle vele berichten. Leuk dat je meedeed. BEDANKT.

Wij hebben sinds tijden weer een echt 'wedstrijd gevoel' gehad. Een echte voorbereidingsweek, de nacht vooraf slecht geslapen en genieten van een hardloopevent dat we toch een beetje met z'n allen deden. Toen we de eerste ronde om 05:00 uur de lampjes van andere lopers konden spotten en al snel de eerste berichten binnenstroomden, was het toch echt genieten. Velen van jullie zijn grensverleggend bezig geweest. De één zijn eerst halve marathon afstand, de ander 127,3 KM (!) en dat is gewoon heel mooi om te zien.

Ja, het heeft ons meer tijd gekost dan we hadden ingeschat. Ja, niet alles ging goed en we hebben even ook flink gebaald. Ja, er zijn nog best wat verbeterpunten en ja, de volgende keer zou dit 'live' moeten gaan zonder avondklok. Maar het heeft ons zoveel goeds en energie gegeven dat we zeker een tweede editie gaan overwegen! BEDANKT!

De bedragen voor KiKa zijn van veel kanten binnen blijven stromen, de totale teller is geëindigd op € 35.876,- !

Dit jaar ook meedoen? Schrijf je dan hier in:

https://orangosports.com/pages/orangorun

Lees ook dit verslag van Runnersworld:

https://www.runnersworld.com/nl/nieuws/a35970471/ieder-uur-67-km-lopen-vijf-lopers-hielden-het-19-uur-vol/

 

De Last Men Standing werd mede mogelijk gemaakt door:

ManualMaster